Baterel si Lumea NON-E

Informatii

Asociatia Environ (in calitate de ,,Organizator”) in parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (S.N.R.B.) si cu sprijinul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor si Ministerul Educatiei Nationale, organizeaza in fiecare an  Campaniei de constientizare, responsabilitate sociala si colectare selectiva „Baterel si Lumea NON-E”.

Liceul nostru este inscris in aceasta campanie din 2013 in campania Baterel si lumea Non E , profesor coordonator Serban Maria.

 Anul acesta liceul nostru a colectat o tona de deseuri electrice si electronie obtinand locul I pe tara – o excursie in Italia ( 10 elevi + 1 profesor) in parcul de distractii Gardaland in perioada 9-11 septembrie 2016.

Nr

crt

Nume si prenume
1 GANI  V.     AYLA
2 CONSTANTINESCU C.  MARIA
3 PARIȘ  F. VALENTIN-MARIAN
4 ȘERBAN A.G. FLORIAN-ALEXANDRU
5 AGACHI M.C. ANDREI-DANIEL
6 FRUNZĂ C. ANDREI-ALIN
7 MURAT B. EREN
8 SIMA C. MARIAN
9 ZALUSCHI I.B. ALEXANDRU-ȘTEFAN
10 MÎNDRILĂ I. CRISTIAN-FLORIN
11 PROF. ȘERBAN MARIA

 

TESTIMONIALE

Vreau să vă spun de la bun început ca eu colaborez cu această echipă minunată și serioasă din anul 2013. De atunci le prezint elevilor noștri  de la Colegiul Tehnic de Marină Al. I. Cuza Constanța , an de an, tot ceea ce ne oferă asociația Environ pentru campania de colectare a deșeurilor electrice și electronice de la informatii, site pana la  materiale utile campaniei Baterel si Lumea NON-E.

Eu, dna profesor  Serban Maria cât și elevii mei selectați în această excursie minunată am avut două mari realizări:  a fost prima dată când am călătorit cu  avionul și  plecarea într-o altă țară străină, mai ales într-un parc de distracții numit GARDALAND. Ne-am distrat, am cântat, am socializat, am cunoscut noi  oameni. Oboseala sau statul la coadă au fost înlăturate prin buna dispoziție a elevilor cântând, râzând , supunând glume, etc……. .  dar a meritat din plin. Această excursie oferită de asociație  a fost o experiență de viață minunată pe care nu o vom uita niciodată. Mulțumim foarte mult, pe această cale echipei Environ care ne-au organizat un week-end de vis punându-ne la dispoziție:  un ghid minunat Izabel Lavinia Cojanu care mie una mi-a oferit siguranța că voi ajunge cu bine în Italia,  mijloace de transport pe tot sejurul, inclusiv asigurându-ne cazarea și masa. Felicitări! Sunteți o echipă minunată și o să le spunem și altora despre dumneavoastră. Ați reușit să sporiți și mai mult încrederea în colaborarea cu dumneavoastră.

 

 Dna profesor Șerban Maria de la Colegiul Tehnic de Marină    ”Al. I.  Cuza” Constanța

 

  Consider că această excursie a fost una inedită. Încă de la plecarea din Constanța atmosfera era una foarte placută, noi bucurându-ne că avem prima calatorie cu avionul. Ajungând la aeroportul din Otopeni ne-am întalnit cu ghidul nostru Izabela Cojanu fiind foarte amiabil și îndrumându-ne cum nu se putea mai bine. În Italia am fost cazați la hotelul Eden Residence unde ne-am bucurat foarte tare  că avem acces la piscină. In urmatoarea zi am plecat în parcul Gardaland , cutreierându-l aproape pe tot si distrându-ne împreună . În concluzie , a fost o aventură de neuitat unde nu a avut loc  de nici o picatură de tristete.

Elev – Frunză Alin

 

TESTIMONIAL

 

 In opinia mea, consider ca aceasta excursie a fost una foarte frumoasa dar mai ales foarte interesanta In primul rand, zborul cu avionul a fost cea mai tare experienta pe care nu credeam ca as fi trait-o prea curand. Faptul ca am simtit pe pielea mea zborul printe nori si am avut parte de marile emotii ale decolarii au trezit in mine o mare cantitate de andrelanina.  In al doilea rand, colectivul cu care am calatorit a fost extraordinar. Din momentul in care am interactionat cu acestia m-au facut sa ma simt foarte bine. Ne-am obisnuit unul cu altul din prima si toti au fost foarte de gasca.. Totodata, amuzamentul nu a lipsit nici macar o secunda din aceste trei zile.

Doamna profesoara Serban Maria a fost cea mai tare insotitoare. Organizarea dumneaiei a fost perfecta. S-a integrat printe noi exact ca un adolescent dar asta nu inseamna ca am depasit limitele deoarece respectul pentru doamna profesoara a fost si este unul  foarte mare.

      In concluzie, aceasta excursie a fost extraordinara si cred ca oricine s-ar fi simtit norocos sa participe la acest proiect. În opinia mea, consider că aceastș excursie a fost una foarte frumoasă dar mai ales foarte interesantă.In primul rand, zborul cu avionul a fost cea mai tare experiență pe care nu credeam că aș fi trăit-o prea curând. Faptul că am simțit pe pielea mea zborul printe nori și am avut parte de marile emoții ale decolării au trezit în mine o mare cantitate de andrelanină.

În al doilea rând, colectivul cu care am călătorit a fost extraordinar. Din momentul în care am interacționat cu aceștia m-au făcut să mă simt foarte bine. Ne-am obișnuit unul cu altul din prima și tțti au fost foarte de gașcă.. Totodată, amuzamentul nu a lipsit nici măcar o secundă din aceste trei zile. Doamna profesoara Serban Maria a fost cea mai tare însoțitoare. Organizarea dumneaiei – domnișoara Izabela, a fost perfectă.  S-a integrat printe noi exact ca un adolescent dar asta nu înseamna ca am depăsțit limitele deoarece respectul pentru doamna profesoară a fost și este unul  foarte mare. În concluzie, această excursie a fost extraordinară ți cred ca oricine s-ar fi simțit norocos să participe la acest proiect.

Mîndrilă Cristian Florin

TESTIMONIAL

O experienta noua!

Experiența din Italia a fost una nouă și uimitoare! De la drumul până acolo și până când am ajuns înapoi acasă! Am cunoscut oameni noi, mi-am facut prieteni, m-am distrat si am trăit senzații noi!  Cireașa de pe tort a fost parcul de distracții GARDALAND! Senzații profunde de bucurie și fericire! Parcul enorm de mare și extrem de frumos! Îndrumați de domnișoara Izabela am explorat parcul ! Mi-a plăcut foarte mult Mamut și Tornado! Trebuie să ai curaj nu glumă să te dai în așa ceva!  Pe scurt mi-a placut, m-am distrat și aș mai repeta o astfel de experienta! Și știu cum o voi face, implicându-mă în proiectul Baterel!

Marian Sima
Constanta
Colegiul Tehnic de Marina Al. I. Cuza

 

TESTIMONIAL

Ce pot sa spun? Doar cuvinte de lauda pentru ….din cadrul proiectului….., cea care ne-a oferit aceasta excursie de vis la Verona in Italia. Totul a fost peste asteptari! Calatoria cu avionul a fost superba.

Conditile  de cazare au fost exceptonale, programul nostru organizat foarte bine pana in cele mai mici detalii. Ne-am simtit foarte bine, ne-am distrat foarte bine. Am petrecut o frumoasa minivacanta impreuna cu colegii de liceu sub atenta indrumare a dnei diriginta Serban Maria.

Multumesc frumos organizatorilor!

Constantinescu Mari

TESTIMONIAL

Ce pot să spun? Doar cuvinte de laudă pentru asociația Environ  din cadrul proiectului Baterel , cea care ne-a oferit aceasta excursie de vis la Gardaland in Italia. Totul a fost peste asteptari! Calatoria cu avionul a fost superbă. Condițiile  de cazare au fost excepționale, programul nostru organizat foarte bine pana in cele mai mici detalii. Ne-am simțit foarte bine, ne-am distrat foarte bine. Am petrecut o frumoasă minivacanță împreuna cu colegii de liceu sub atenta îndrumare a dnei dirigintă Șerban Maria.

Multumesc frumos organizatorilor!

Constantinescu Maria

Testimonial

A fost o experienta placuta in Italia,am intalnit oameni minunati,ne-am distrat si a fost super!Nu ne asteptam totusi sa ne distram mai mult la cozi decat in masinute.Singura dezamagire totusi a fost faptul ca nu aveam WI-FI in camera ci doar in sala de mese.A fost superb si as mai merge inca o data!

Murat Eren

In primul rand aceasta vacanta a fost ca o experienta de viata. In al doilea rand alaturi de doamna Izabela Cojanu ne-am simtit bine si in parcul Gardalend dar si la hotel Eden Residence. A fost o vacanta placuta si revigoranta

Zaluschi Alexandru