Sâmbătă 06.05.2017, doamna Iuliana Negreț, director al Colegiul Tehnic de Marină „Alexandru Ioan Cuza” Constanța, a fost premiată la Gala Forțelor Navale Române pentru activitățile derulate împreună cu marinarii militari români, pe parcursul anului 2016.

Preocuparea pentru viitorul absolvenților Colegiului de Marină , este o prioritate a corpului profesoral, cariera militară fiind una dintre oportunitățile ce oferă tinerilor stabilitate și siguranța locului de muncă. Pe parcursul anului 2016, în colaborare cu Forțele Navale, elevii colegiului au participat la diferite activități cu specific marinăresc: cerc de istorie navală, cerc de noduri marinărești, lecții vizită în unitățile de învățământ militar de marină și în portul militar ș.a.

La Gala Omul anului, ediția 2016, a Forțelor Navale Române, au fost premiați cei mai buni dintre cei buni.La secțiunea „Alături de Forțele Navale”, doamna Iuliana Negreț a primit premiul al II-lea ca o recunoaștere a meritelor în buna colaborare cu marina militară.

Emoționată, doamna director s-a adresat publicului din sală, cu recunoștință față de colectivul de profesori : „Permiteți-mi să dedic acest premiu colegilor mei, care m-au susținut în acești ani de când conduc Colegiul Tehnic de Marină, în colaborarea cu Forțele Navale Române și în promovarea învățământului de marină peste granițele țării”.

gala omul anului

By admin